Twee Artifort fauteuils uit jaren vijftig: Artifort Club Chairs 410 ontworpen door Theo Ruth (verkocht) Ook deze fauteuils komen van marktplaats. Uiteindelijk zijn ze verkocht via Catawiki aan iemand die in Zweden een winkel met Nederlands design begon. Wie weet staan ze nu ergens in een Zweeds interieur...

Twee fauteuils: Pantai van Gerard van den Berg voor Label (zelf gehouden) Mijn zoon zag deze fauteuils op marktplaats staan en samen hebben we ze opgehaald. In tweede instantie wilde hij ze toch niet en besloot ik ze zelf te houden en voor mezelf te stofferen.

Ook weer via markt-plaats, deze twee Bert Plantagie fauteuils, model Pallas. Het zijn goed zittende fauteuils met een RVS frame. Bert Plantagie is een Nederlands merk, gevestigd in Cuijk, met mooie, eigentijdse meubelen.
Er zat oorspronkelijk een groene, wollen stof op. Ik heb ervoor gekozen weer een groene stof te nemen, maar zachter en lichter van kleur. Ze zijn verkocht via Whoppah.

Twee fauteuils: Harvink Uncle Sam Retro (verkocht) Ook via marktplaats gekocht, deze twee Harvink stoelen, model Uncle Sam Retro. Harvink is een Nederlands merk dat ook in Nederland geproduceerd wordt. Kenmerkend voor Harvink is het zichtbare frame dat zich vaak aan de buitenkant van het meubel bevindt. Dit model is in 1997 ontworpen en een groot aantal jaren opgenomen geweest in de collectie van Harvink. Omdat het zo succesvol was, is de Uncle Sam opnieuw in productie genomen onder de naam Uncle Sam Retro.

Voor een andere vriendin: een bank, 2 fauteuils en een poef. Dit was een uitdaging, zo’n grote opdracht in één keer. We besloten dat ik eerst de bank zou doen, daarna de fauteuils en de poef. Hier de feauteuils en de poef.

Voor mijn vriendin 2 eetkamerstoelen. Ze had ze al een tijdje, de stof raakte wat versleten, maar de constructie was nog heel goed. We hebben samen de stof uitgezocht en er gelijk een gezellig uitje van gemaakt.

Voor een kennis heb ik deze twee Montis Windy fauteuils opnieuw bekleed. Ik had op twee verschillende adressen een fauteuil gekocht en had ze nog in onze gang staan, toen mijn kennis ze zag. Ze vond ze zo heerlijk zitten, dat ze meteen besloot dat ik ze voor haar kon herstofferen. We zochten een warme zachte oranje/rode kleur uit die prachtig stond in haar nieuwe interieur. Montis een een Nederlands merk uit Dongen. De Montis Windy is in 1992 ontworpen door Gijs Papavoine.

Een Leolux fauteuil van mijn moeder waarvan de oorspronkelijke blauwe stof was versleten. Maar omdat hij nog zo lekker zat, heb ik hem voor haar opnieuw gestoffeerd. Samen hebben we de stof uitgezocht en gekocht (tegelijk een gezellig dagje uit).

Twee fauteuils: leolux Carabas (verkocht)
Via marktplaats gekocht en weer verkocht nadat ik ze opnieuw gestoffeerd had.
Van oorsprong zat er een rode, alcantara-achtige stof op, die door de jaren heen versleten en vuil geworden was.

Voor de broer van mijn vriendin 6 eetkamerstoelen voor zijn nieuwe woning.

Voor goede vrienden heb ik dit leuke jaren 50 fauteuiltje gestoffeerd met een mooie rode wollen stof. De oorspronkelijke blauwe knopen geven er een leuk, sprekend accent aan.

Voor de dochter van goede vrienden van ons heb ik deze twee leuke jaren 50 stoeltjes opnieuw van skai voorzien.